24 Jun

Competitieve Incentives Voor Elektriciens

Spread the love

Elke staat heeft verschillende behoeften voordat een persoon een deskundige elektrische expert of een elektrische projectmedewerker kan worden. Beginnend als een discipel, zou een persoon in die situatie een bepaalde tijd moeten werken en een bepaald aantal credit-uren moeten nemen in circuittestercursussen voordat ze aan de eisen voldoen om door het examen te gaan en een leerling-elektrische expert te worden. Mensen die snel door de beoordeling voor een vergunning voor een leerling-circuittester komen, moeten in het veld een andere toegewezen hoeveelheid uren blijven werken voordat ze gekwalificeerd zijn om de test te doen om een ​​​​te huren elektrische arbeider of deskundige elektrodeskundige te worden. Deze hele cyclus kan zoveel mogelijk duren om een ​​deskundige circuittester of elektrisch projectmedewerker te worden. Het is geen grote verrassing dat deze mensen een forse vergoeding krijgen.

Als u de voorkeur geeft aan een hoog salaris voor een elektrotechnicus en graag buiten wilt werken, kunt u overwegen een externe lijnwachter te worden die voor uw plaatselijke elektriciteitsorganisatie werkt. Externe lijnwachters krijgen over het algemeen meer cashflow dan de normale tarieven voor circuittesters. Desalniettemin, zonder enige twijfel: u krijgt die grotere vergoeding!

Buitenlijnwachter introduceert en repareert de hoogspanningsdraden die stroom leveren aan verschillende constructies. Ze werken in een breed scala van klimaten en kunnen de hele dag of nacht worden opgeroepen om de stroom weer lokaal te herstellen. Het werk van een externe lijnwachter is bovendien eigenlijk belastend, omdat er gelegenheden zullen zijn waar het individu nodig is om dingen te doen zoals het opstijgen van een krachtschacht. Ongetwijfeld verkrijgt een externe lijnwerker hun hoger dan normaal circuitreparateursloon.

Organisaties die van alles op de hoogte zijn, bieden een hoge vergoeding voor elektrische experts en verschillende impulsen om hun circuittesters blij te maken en te houden. De behoefte aan circuittesters neemt toe en prognoses van overheidsinstanties, bijvoorbeeld, het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics voorzien dat de ontwikkeling van het werk op elektrisch gebied nog lang zal blijven stijgen.

Een deel van de motiverende krachten die organisaties bieden om hun circuittesters tevreden te houden, zijn klinische bescherming, tandheelkundige plannen en pensioenregelingen. Slimme organisaties begrijpen dat met de behoefte aan elektrische experts zo hoog, ze keihard moeten zijn in het formuleren van wat ze hun circuittesters aanbieden, anders verliezen ze hun elektrische technici aan een andere organisatie. Voor circuitreparateurs tellen deze extra werkvoordelen op en kunnen ze een werkelijk aangename manier van leven leiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.